Dags för nya företagsmaskiner?

Även för de företag som har funnits med på marknaden länge känns det i plånboken när det är dags att köpa nya maskiner. Faktum är att tunga maskiner kostar en hel del och även om du har satt undan pengar för detta i företagets budget drabbas företagets ekonomi ofta av ett hårt slag när det är dags att ersätta någon av de stora maskinerna. När det är dags för ditt företag att införskaffa en ny tung maskin är det därför en god idé att ta en titt på Blinto som håller auktioner på allt från kranbilar till lastbilar och traktorer.

Du kan därmed ha turen att få tag i den maskin som du behöver till ett riktigt fyndpris. Fordonen är begagnade, men har gåtts igenom så att du kan känna dig säker på att kvalitén är bra och att de fungerar som de ska. En fördel för företag att köpa tunga maskiner på auktion är att om du inte är i behov av till exempel en traktor akut kan du bestämma själv hur mycket den får kosta.
Med tålamod kan du då få den traktor du vill ha till ett riktigt vrakpris. Därmed är det en god idé att ta en titt hos Blinto.